Snabba leveranser, säkra betalningar!

PowerOne Hörapparatsbatterier | Horsel24.se

PowerOne hörapparatsbatterier från det tyska företaget Varta är bland de mest sålda batterierna i världen. De har högsta kvalitet och tillförlitlighet. Maximal komfort och extrem lång livslängd. 

Läs mer >>

Hörapparatsbatterier PowerOne 13 Hörapparatsbatterier PowerOne 13
Hörapparatsbatterier PowerOne 10 Hörapparatsbatterier PowerOne 10
Hörapparatsbatterier PowerOne Evolution P675 Hörapparatsbatterier PowerOne Evolution P675
Hörapparatsbatterier PowerOne Evolution P13 Hörapparatsbatterier PowerOne Evolution P13
Hörapparatsbatterier PowerOne Evolution P10 Hörapparatsbatterier PowerOne Evolution P10

PowerOne Hörapparatsbatterier

På Horsel24.se prioriterar vi din hörsel med PowerOne Hörapparatsbatterier, som står för kvalitet och tillförlitlighet. Dessa batterier är framställda av ett erkänt varumärke och är kända för sin exceptionella livstid och stabila spänning, vilket säkerställer att din hörapparat fungerar problemfritt. Kompatibla med en mängd olika hörapparatsmärken och -modeller, erbjuder PowerOne batterier en lösning som är både effektiv och miljömässigt hållbar. Investera i PowerOne Hörapparatsbatterier för att garantera att du inte missar några viktiga ögonblick i livet. Upptäck vårt urval och beställ ditt nästa set av högpresterande hörapparatsbatterier hos Horsel24.se

Batterier till din hörapparat

Vi har riktigt bra hörapparatsbatterier från PowerOne. Alla storlekar, 10, 13, 312 och 675. Vi har även batteri för implantat som sägs vara det bästa på marknaden. Helt ny serie som heter "Evolution", helt färska -på lager!

Fördelarna med PowerOne är många:


PowerOne Hörapparatsbatterier

Batterier tillverkade i Tyskland på världens största produktionsanläggning för hörapparatsbatterier. Lång livslängd, även under extrema klimatförhållanden och hög cellspänning. Utlovar det bästa ljudet.

Vi har alla storlekar


PowerOne Evolution Hörapparatsbatterier

PowerOne Evolution är den senaste utvecklingen med en mycket hög energitäthet, ännu mer kapacitet samt ännu längre livslängd – med upp till 15%.

Vi har även här alla storlekar, 10, 13, 312 och 675.


Power One Implant Plus

Idealiska för användning i cochleaimplantat. Power one IMPLANT plus-batteri för implantat, med sitt extraordinära motstånd, är det enda batteriet i världen som rekommenderas av CochlearTM, marknadsledaren för hörselimplantat.


Batteri till hörapparater

Letar du efter ett annat märke eller vill spana in utbudet, ta en titt på vårt utbud av hörapparatsbatterier

Vi har flera av marknadens bästa hörapparatsbatterier till riktigt bra priser. Dessutom betalar du alltid endast 19 kr i frakt

PowerOne hörapparatsbatterier, evolution och implant plus