Snabba leveranser 1-4 dagar!

Energizer Hörapparatsbatterier | Horsel24.se

Välkommen till Horsel24.se där vi erbjuder ett brett sortiment av Energizer Hörapparatsbatterier. Energizer är känt för sin innovation och förmåga att producera batterier som inte bara är pålitliga, utan också har en lång livslängd. Deras hörapparatsbatterier är inget undantag och ger dig den kraft och tillförlitlighet som krävs för att din hörapparat ska fungera optimalt i alla situationer.

Läs mer >>

Hörapparatsbatterier Energizer 10 Hörapparatsbatterier Energizer 10
Hörapparatsbatterier Energizer 13 Hörapparatsbatterier Energizer 13
Hörapparatsbatterier Energizer 312 Hörapparatsbatterier Energizer 312
Hörapparatsbatterier Energizer 675 Hörapparatsbatterier Energizer 675

Energizer Hörapparatsbatterier

Energizers hörapparatsbatterier är designade för att ge en jämn och stabil energiförsörjning, vilket är essentiellt för att du ska kunna lita på din hörapparat när du som mest behöver den. Med batterier från Energizer kan du försäkra dig om att varje ögonblick hörs klart och tydligt, oavsett om du befinner dig i en bullrig miljö eller njuter av tystnaden i ditt eget hem.

Vårt utbud inkluderar alla de populära storlekarna, så att du kan hitta det perfekta batteriet som passar just din hörapparat. Energizer strävar efter att överträffa dina förväntningar med deras produkters långa driftstid, vilket innebär att du kan vara aktiv längre utan oron för att batterierna ska ta slut.

Vi har dessa hörapparatsbatterier i alla storlekar, 10, 13, 312 och 675. 

Storlekarna 10, 13 och 312 kommer med 8 st batterier i en förpackning. 675 kommer som 4-pack,

Batteri till hörapparater från andra märken

Utöver Energizer erbjuder vi även ett omfattande utbud av hörapparatsbatterier från andra ledande märken. Oavsett vilket märke du föredrar kan du vara säker på att finna högkvalitativa batterier som möter dina behov hos oss.

Alla våra hörapparatsbatterier erbjuds till konkurrenskraftiga priser, och vi ser till att din beställning levereras snabbt och effektivt med endast 19 kr i fraktavgift. Välj Horsel24.se för din nästa batteribeställning och upplev skillnaden med produkter som håller vad de lovar.